Information

Badvattenkvalitet
Aktuell badvattenkvalitet: välja Mälaren, Långholmen, Strandbad

Felanmäla skadedjur till Stockholms Stad!
Vid skadedjur inom området för vår koloniträdgårdsförening som råttor, getingar, sorkar m.m. kan vi kostnadsfritt kontakta ”Driftcentralen” på tel nummer 08-651 00 0008-651 00 00. De svarar; ”TRAFIK STOCKHOLM”. Där väljer man hos telefosnvararen alternativ; övrigt ”9”. Du kan också gå till Felanmälan på webbplatsen och fylla i. Bland ämnen som kan felanmälas finns Djur!

Föreläsningar
Nätverket Odlingsföreningar Söder och Sydost om Söder, har avgiftsbelagda föreläsningar med kända trädgårdsprofiler. Dessa föreläsningar är även öppna för andra att besöka i mån av plats. I första hand går nätverkets medlemmar. Lista på kommande föreläsare finns på deras hemsida.

Hjälp hundägarna att hitta till Långholmens hundrastområde
Tyvärr finns det många hundägare som inte känner till att deras hundar ska vara kopplade på Långholmen utom på hundrastområdet på nordöstra delen av ön. Hjälp dem gärna att hitta till det kopplingsfria området som visas här nedan på kartan i rött!
hundrastomrade_rod

 

 

 

 

 


Introduktionsmaterial för sommarodlare, nya (och gamla) medlemmar

Polisanmälan
Vid stöld eller skadegörelse, gör en polisanmälan: http://www.polisen.se/Stockholms_lan/Utsatt-for-brott/Gor-en-anmalan/.